Pustii ATOMICI ai Stelei si Rotariu de la Dinamo dispar din echipa asta! Cum se rescriu TOPURILE in Liga I in aceasta seara

Pustii ATOMICI ai Stelei si Rotariu de la Dinamo dispar din echipa asta! Cum se rescriu TOPURILE in Liga I in aceasta seara

STEAUA - VASLUI, azi LIVE text la 20:30 pe www.sport.ro si m.sport.ro

Cine s-a plans ca nu exista Liga de juniori in Romania? S-a mutat in Liga I, iar Vaslui este prima echipa inscrisa in campionatul cadetilor. In fata Stelei, Vaslui a deplasat la Bucuresti o clasa de elevi. "Scoala altfel" debuteaza astfel in Liga I in Ghencea, intr-un meci in care unii se asteapta la un scor record in Romania.

Prezenta unor elevi de pana in 18 ani la meciul cu Steaua va rescrie si topul celor mai tineri fotbalisti din Romania in 2013-2014. Valceanu si Tarnovan, doi dintre pustii atomici ai Stelei in 2013-2014, dar si Rotariu, unul dintre cei mai buni dinamovisti in acest sezon dispar din acest top, si vor fi inlocuiti de pustii "fotbalului-scoala" predat la Vaslui.

Transfermarkt.de prezinta topul celor mai tineri jucatori care au jucat in Romania in acest sezon, condus de Dragos Danila de la Corona Brasov, urmat de Vilceanu de la Steaua si Razvan Marin de la Viitorul. Vedeti topul complet in infograficul de mai jos:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies