Scenariu SOC pentru Rapid: pleaca Moraru din Giulesti? Ultima ora: la ce club poate sa ajunga

Rapid Valerii Moraru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 18:22
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 18:25

Valerii Moraru a investit bani in jucatori si i-a dat 100 000 de euro lui Bergodi ca sa salveze Rapidul de la retrogradare.

Daca misiunea nu va fi indeplinita, viitorul clubului poate fi pus din nou sub semnul intrebarii. Sunt sanse ca in divizia B, Giulestiul sa inceapa cu un alt patron!

Pentru Moraru a aparut varianta Zimbru Chisinau, acolo unde ar urma sa ajunga din vara alaturi de mai multi investitori. Presa din Moldova sustine ca negocile pentru a prelua Zimbru sunt avansate si ca Moraru ar putea ajunge in Moldova dupa finalul sezonului.

"Sunt discutii doar pentru un parteneriat. Jucatorii pe care nu ne bazam pentru primul 11 la Rapid pot ajunge imprumut la Zimbru, nimic mai mult", i-a linistit insa Moraru pe fani, intr-un interviu acordat www.sport.ro.

Majoritatea fotbalistilor aflati acum sub contract cu Rapid isi incheie acordurile cu clubul in vara. Devine astfel aproape imposibil ca giulestenii sa se desparta de vreunul dintre fotbalistii romani pe care ii au acum, mai ales in conditiile in care regulamentul cere ca in lot sa fie 5 jucatori romani, dintre care 3 formati de club. Astfel, explicatia lui Moraru ar putea fi doar o strategie pentru a evita panica totala la Rapid cu 4 etape ramase de jucat in Liga I!

Valerii Moraru a venit anul trecut in Giulesti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!