VIDEO Scandal uriaș pe tunel la FC Argeș - FCSB: Tănase, agresat de preparatorul fizic al piteștenilor! „A venit să mă lovească! Nu e normal!” 

FC Argeș a pierdut meciul cu FCSB de pe teren propriu, 2-3. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 22:42
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 22:45

Meciul a fost unul spetaculos, cu multe goluri și faze la ambele porți, dar și tensionat. Tensiunea și-a spus cuvântul în minutul 69, când Șerban a luat cartonașul roșu direct, după un conflict cu Tănase, în care l-a lovit pe căpitanul roș-albaștrilor. 

Tănase, autor a două goluri, a fost schimbat în minutul 84, iar după schimbare a plecat direct spre vestiar, revenind pe teren la finalul partidei. Căpitanul a fost implicat într-o altercație pe tunel, după ce preparatorul fizic George Neagu, l-a lovit. Poliția a fost chemată la stadion după incident. 

Florin Tănase, implicat într-o altercație cu un oficial de la FC Argeș 

Căpitanul vicecampioanei a vorbit la finalul partidei despre incidentul de pe tunel, oferind mai multe detalii despre momentul altercației. 

„Ce să zic, un băiat de la ei a venit să mă lovească. Asta este, se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni așa sunt ei, sunt limitați și așa reacționează, mă bucur că am făcut un meci bun și am câștigat. 

Am fost, mi-am luat geaca, m-am întors la sfârșitul meciului și atunci s-a întâmplat”, a declarat Tănase la final. 

Modifică setările cookies