SCANDAL urias la Dinamo! Steliano Filip s-a imbatat inainte de meciul de Cupa: "Abia se mai tinea pe picioare!" Reactia lui Miriuta

Autor: Sport.ro
Joi 26 Octombrie 2017, 19:45

	SCANDAL urias la Dinamo! Steliano Filip s-a imbatat inainte de meciul de Cupa: "Abia se mai tinea pe picioare!" Reactia lui Miriuta

Probleme pentru Miriuta inainte de meciul cu Aerostar din 16-imile Cupei Romaniei.

Cativa dintre fotbalistii lui Dinamo au petrecut inainte de partida cu echipa din Bacau. In centrul atentiei s-ar fi aflat Steliano Filip.

Potrivit ProSport, Filip impreuna cu alti coechipieri ar fi baut pana la ora 05:00 dimineata in camera de hotel. Totul s-a aflat dupa ce clientii hotelului au fost deranjati de zgomotul facut de petrecareti si au chemat politia.

"Politistii au avut interventie la hotel. Doar au deschis usa si s-a afisat Steliano Filip, care abia se tinea pe picioare, dar mai erau doi jucatori. Agentul le-ar fi zis <<<Dacă nu vă linistiti, ma duc sa-l trezesc pe antrenorul Miriuta>>. După... s-au calmat. Exista fisa de interventie. Clientul a sunat la receptie intai si dupa a sunat la politie cand a vazut ca nu se linistesc. Filip era ametit, abia se tinea pe picioare. Politia doar i-a linistit. Nu s-a facut proces verbal, s-a completat doar fisa de interventie, nu stiu mai mult", a declarat un client pentru sursa citata.

Vasile Miriuta a reactionat pe marginea acestui subiect si a precizat ca nu i-a fost adus la cunostinta un asemenea eveniment.

"Nu stiu, chiar acum aud pentru prima data aceste lucruri. Ce a facut? Nu stiu... Steliano Filip e in lot si e si capitanul echipei. Iti dai seama ca nu pot eu sa-i controlez la ora aia (n.r. 05:00)"
, a declarat Miriuta pentru ProSport.

Steliano Filip este titular si capitan pentru Dinamo in meciul cu Aerostar Bacau.

sursa foto: fcdinamo.ro

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies