VIDEO Scandal la finalul meciului Rapid - FCU Craiova! Fanii au încercat să meargă la loja lui Mititelu 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 22:34
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 22:36

Rapid București și FCU Craiova s-au întâlnit în etapa cu numărul 25 din Superliga României, scor 1-2. 

Oltenii s-au impus în meciul cu Rapid, obținând a doua victorie consecutivă, ambele venite după scandalul meciului întrerupt de la Sf. Gheorghe. Victoria a venit după ce Adrian Mititelu, furios de ce s-a întâmplat cu suporterii olteni în meciul pe care FCU Craiova îl poate pierde la „masa verde”, a interzis accesul fanilor la meciurile de pe teren propriu. 

Galeria lui FCU s-a deplasat însă la București și a stat în Giulești în locul dedicat suporterilor, însă la final câțiva fani au scăpat de sub control. Unii dintre fani au sărit la loja unde se afla Adrian Mititelu, iar unul dintre ei a fost ridicat de jandarmi, după ce a reacționat furios și la adresa fiului finanțatorului de la FCU, aflat și el la stadion, Adrian Mititelu Jr.

Mititelu confirmă: fără spectatori la meciurile lui FCU Craiova

Mititelu spune că se teme că incidentele de la meciul cu Sepsi se vor repeta din dorința suporterilor lui FCU Craiova de a face rău clubului. Măsura ar urma să fie aplicată doar la următoarele câteva meciuri, perioadă în care oltenii studiază modele din străinătate pentru accesul fanilor pe stadion.

"Se întâmplă la un meci-două, asta e situația, ce să facem? Sunt niște chestiuni pe care nu le pot gestiona. Așa am simțit în seara asta (n.r - să nu meargă la meci) pentru că am primit multe reproșuri în comunicările mele cu fanii. Am simțit că e normal acest gest. Era aiurea să apăr eu la oficială, stadionul gol, iar ei acasă.

Nu e suspendat stadionul, dar, în acest moment, pentru ziua de mâine nu suntem capabili să asigurăm că va fi un comportament civilizat al spectatorilor. Există mai multe acțiuni ale unor membri ai galeriei care vor să destabilizeze echipa, să facă rău echipei. Inclusiv cu scandări xenofobe și alte gesturi. Vor să facă anumite gesturi cu scopul de a-mi face mie rău și pentru a mă convinge să plec. Sau să vând ceva ce nimeni nu vrea să cumpere.

Sunt mai multe chestiuni în derulare. Sper ca autoritățile să intervină. Pe de altă parte, nu ascund nici faptul că vrem să implementăm un nou mod de acces la stadion. Studiem sistemul englezesc și belgian. Vrem să facem o revoluție. Obiectivul nostru pe termen mediu - pentru că nu se poate pe termen scurt - este înjurături zero la stadion. Ai înjurat, ieși afară de pe stadion! Asta e, vom avea puțini pe stadion, dar în viitor vom avea mulți", a spus Adrian Mititelu, la emisiunea Superfanii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!