FCU Craiova se desparte de doi fotbaliști! Motivul pentru care Adrian Mititelu vrea să scape de ei

Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 14:41
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 14:49

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, a anunțat că echipa sa este în momentul de față în tratative pentru vânzarea a doi jucători.

Mititelu a decis să se despartă de doi jucători pentru a elibera poziții pe lista ce cuprinde lotul celor 25 de jucători pentru Superliga, deoarece își dorește să mai aducă un fotbalist.

FCU Craiova, în tratative cu un fotbalist

Doi jucători de la FCU ar putea pleca în această din Bănie, pentru a face loc jucătorului dorit de Adrian Mititelu.

„Mai așteptăm un fundaș central, dar mai durează. Avem o problemă, nu mai avem locuri pe listă. Dacă mai pleacă cineva, putem. Dacă nu, nu ne permite lista. Doi jucători sunt discuții să plece în campionate care nu închid săptămâna asta perioada de transferuri. Să îi transferăm.

Este un jucător care a fost foarte mult timp în primul 11. S-ar putea la Sidibe să ne înțelegem cu un club. Din est. Există o propunere, noi am făcut o contrapropunere și așteptăm un răspuns. Verbal s-a spus că ne înțelegem Mai există interes și pentru Asamoah, dar momentan nu am ajuns la un consens”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Rapid București și FCU Craiova se duelează, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul din Giulești, în etapa cu numărul 25 din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!