Alexandru Curtean Cristea Opria Dinamo Liga 1 Srdjan Luchin Superliga

SCANDAL in Liga 1 dupa un transfer neasteptat! "Am fost tradat! Cine mai face asa ceva pentru un jucator?! Chem avocatii" Mutarea care porneste NEBUNIA:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Ianuarie 2014, 09:12
Data actualizarii: Duminica 12 Ianuarie 2014, 09:12

Dinamo i-a dat pe Curtean si Luchin in Bulgaria, la Botev Plovdiv, pentru ca ambii aveau salarii superioare plafonului impus de Negoita in Stefan cel Mare.

Pana la urma, agentul lui Luchin a contestat mutarea, acuzand in principal jucatorul. Cristea Opria sustine ca trebuie sa incaseze 300.000 de euro in urma plecarii lui Srdjan Luchin.

"In urma transferului lui Luchin la Dinamo, eu am renuntat la o suma de bani de la Marian Iancu, cand era el la Poli, ca sa pot sa-l iau si sa i-l dau lui Dinamo. De acolo este procentul respectiv, ca sa pot sa recuperez banii la care am renuntat. Eu nu am nimic impotriva transferului, atat timp cat se face pe o suma de bani.

Este problema lui Dinamo cu cat il vinde, nu a mea, dar nu liber de contract. Voi contesta acest transfer. Deja am contactat avocatii firmei, azi la ora 12:00, chiar fiind duminica, vin si iau dosarul si vedem ce am de facut.

Va mai dau un paragraf din contractul jucatorului, acolo scrie clar, aici nu stiu ei si voi avea castig de cauza suta la suta, scrie clar ca in cazul in care jucatorul devine liber de contract, clientul este de acord sa cedeze drepturile de imagine si transfer agentului de jucatori Cristea Opria, care va renegocia alt contract.

Ma deranjeaza ca a tradat, pentru ca ce am facut eu pentru acest jucator nu stiu daca vreun agent sau altcineva facea asta", a spus Opria la Dolce.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!