Scandal în amicalul Rapidului! Jucătorii lui Mihai Iosif au vrut să iasă de pe teren în meciul pierdut cu echipa din liga a 3-a 

Rapid se află în Antalya, acolo unde efectuează cantonamentul de pregătire înainte de reluarea campionatului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 12:25
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 14:37

Giuleștenii au disputat un meci amical cu Diyarbakir, echipă din liga a 3-a a Turciei, care a fost programat inițial pentru ziua de sâmbătă, însă anulat din cauza condițiilor meteorologice. Din echipa de start a primei reprize nu au lipsit Săpunaru, Albu, Sefer sau Pănoiu, iar în minutul 8 a deschis scorul Adrian Bălan. 

Mihai Iosif a făcut schimbări în echipă la pauză, astfel că în a doua repriză a aliniat o altă echipă. Turcii au egalat în minutul 69, iar în minutul 83 au reușit să marcheze și golul victoriei, care i-a înfuriat pe jucătorii Rapidului. 

Fotbaliștii lui Mihai Iosif au vrut să iasă de pe teren imediat după golul înscris de Diyarbakir. Jucătorii au reclamat un fault în atac și s-au oprit, iar adversarii au profitat și au marcat. Nemulțumiți, giulștenii nu au mai vrut să continue jocul, însă după câteva momente în care jocul a fost suspendat, au reluat partida, încheiată, 1-2. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies