SCANDAL dupa meciul de la Chiajna! "Cine e el? Mi-am dat seama ca este Dumnezeu! Oare cum rezista la asa ceva?!"

SCANDAL dupa meciul de la Chiajna! "Cine e el? Mi-am dat seama ca este Dumnezeu! Oare cum rezista la asa ceva?!"

Dinamo a remizat in deplasarea de la Chiajna, la capatul unui meci foarte tensionat.

Flavius Stoican a fost trimis in tribuna dupa ce a contestat deciziile centralului Istvan Kovacs. Acesta a refuzat initial sa paraseasca banca de rezerve, apoi s-a pornit furia tribunelor, care l-au injurat pe arbitru.

"CINE ESTE EL, DUMNEZEU?"

Scandarile au fost injurioase, dar si xenofobe, cu referire clara la Istvan Kovacs.

"Sunt tensiuni normale in timpul unei partide. Problema este ca prea arata o oarecare aroganta acest Istvan Kovacs. Aroganta asta ma dezamageste si ma dezarmeaza la un moment dat. Nu-ti mai poti stapani nervii la infinit.

Ati vazut ca si publicul il injura, e bine sa vezi si ce greseli faci tu, pentru ca nu e nimic intamplator cand te huiduie un stadion intreg.

Cand m-a eliminat mi-a dat seama ca el este Dumnezeu, este prea arogant, nu e normal asa ceva. Nu se poate asa ceva. Ma asteptam la orice din partea lui, atata tam-tam pentru el, pentru acest Istvan Kovacs.

Cand ajunge sa te injure un stadion intreg, e grav. Eu n-as suporta asa ceva, nu stiu cum rezista el. Trebuie sa-si puna semne de intrebare de ce pateste asa ceva pe unde arbitreaza", a spus nervos Flavius Stoican pentru Look.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies