Joi 08 Ianuarie 2009, 14:07

Sanmartean la Bistrita? "Era cel mai talentat jucator roman dupa Hagi!"

Lucian Sanmartean s-a antrenat, joi, alaturi de Gloria Bistrita sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabau, care a condus prima sedinta de pregatire din acest an in aceeasi zi in care s-a reunit si lotul echipei.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Sanmartean, in varsta de 28 de ani, imbracat in echipamentul Gloriei Bistrita, a fost prezent la ora 10.00 la Stadionul Municipal unde Ioan Ovidiu Sabau a condus primul antrenament din acest an pe terenul sintetic.

Sanmartean, despre care Ioan Ovidiu Sabau sustine ca este liber de contract, a alergat alaturi de atacantul Sandu Negrean si a facut joglerii cu mingea, dar nu a dorit sa faca niciun fel de declaratii in legatura cu prezenta sa alaturi de Gloria Bistrita, echipa la care a debutat pe cand avea 19 ani.

"Asteptam sa epuizeze discutiile cu toate echipele si apoi sa vina sa negocieze si cu noi. M-as bucura mult daca ar veni. E un jucator care are nevoie de Gloria Bistrita in momentul de fata ca sa reintre in circuit. Eu as fi dispus sa il ajut, nu numai eu, ci si clubul. Cred ca este un jucator foarte bun, totul este sa fie sanatos. Deocamdata nu se pune problema sa vina la noi.

Eu m-as bucura daca nu l-ar lua celelalte echipe, sa ramana la noi, dar vom vedea. Din cate stiu e liber de contract. In momentul de fata cred ca el are mai mare nevoie de Gloria Bistrita, decat noi de el. In momentul in care se pregateste insa, bineinteles ca vom avea si noi nevoie de el.

In restul totul este in regula. De dimineata s-a facut vizita medicala. A fost jumatate din lot, maine va fi cealalta jumatate si apoi intram in line dreapta", a declarat Sabau.

"E un jucator extraordinar. Eu l-am prins la Bistrita acum 6-7 ani si cred ca, dupa Hagi, e cel mai mare talent al Romaniei. Pacat ca a avut probleme cu accidentarile. Noi il vom primi cu bratele deschise.

Cred ca Bistrita are nevoie de el si el are nevoie de Bistrita. Am vorbit cu el, dar spera sa sa prinda contract afara fiindca a evoluat la echipe puternice. Noi ne-am bucura sa ramana. Cu pasele lui, anul acesta ar fi mai usor", a spus atacantul Adrian Anca.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte azi. Ce vor discuta social-democraţii