Sanmartean a trait o DRAMA inainte sa plece de la Steaua! Momentul care i-a marcat cariera

Autor: Sport.ro
Miercuri 03 Iunie 2015, 08:00

Lucian Sanmartean a ajuns la Al Ittihad in ianuarie, insa nu a uitat o clipa de Steaua. Va merge in Ghencea pentru a-si lua medalia de campion.

Sanmartean a pastrat permanent legatura cu fostii sai colegi, cu antrenorul Galca si cu sefii clubului.

Recunoaste ca a trecut prin cel mai greu moment al carierei de stelist dupa ratarea calificarii in grupele Ligii si spune ca pustii Stanciu si Iancu pot fi liderii unei noi generatii campioane.

"Am vorbit si cu Argaseala, si cu Galca, mi-au pastrat medalia de campion. Abia astept sa-i vad pe baieti, sa ma intalnesc cu ei, sa-i felicit, au realizat un lucru important. La un moment dat aveam emotii ca nu vor castiga, dar faptul ca au luat toate cele 3 trofee e de felicitat.

Jucatorii de acum de la Steaua sunt valorosi, buni pentru Steaua, au facut performanta, merita felicitati. Nicusor Stanciu a demonstrat ca e un tanar pe care se poate pune baza, la fel si Iancu. Ratarea calificarii in Champions League in fata lui Ludogorets e cel mai mare regret pe care il am din perioada petrecuta la Steaua. Sa speram ca se va reusi calificarea in acest an", a spus Sanmartean pentru PRO TV.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies