Budescu asteapta telefonul de transfer de la Becali: "Daca Astra cere 3 mil euro pe mine, nu mai ajung niciodata la Steaua!"

Budescu asteapta telefonul de transfer de la Becali: "Daca Astra cere 3 mil euro pe mine, nu mai ajung niciodata la Steaua!"

Aflat pe lista lui Becali de transferuri din aceasta vara, Budescu asteapta un telefon de la patronul Stelei.

Spune ca Astra are doua salarii restante fata de el si se apropie de al treilea, nu are impresar deci nu vor fi comisioane de platit, iar pretul sau este mic, in niciun caz 3 milioane de euro. Budescu asteapta acum telefonul lui Becali si e gata sa joace din vara la Steaua:

"Nu am verificat, dar nu cred ca mi-a venit o oferta. De acum incolo, o sa ma uit. Cu mine nu s-a discutat, probabil cu cei de la club. Eu nu am impresar, fiindca m-am obisnuit fara si trebuie sa ia legatura direct cu mine. E mai OK asa. Am vorbit in sezonul trecut de posibilitatea de a pleca, depinde si de ce vrea clubul. Deocamdata, sunt in vacanta si o sa vedem ce isi doreste clubul in sezonul urmator"

"Probabil o sa am o discutie cu dansii si o sa cadem de comun acord. Daca cer 3 milioane de euro, nu o sa ma transfer niciodata la Steaua, daca patronul a spus ca nu ar da atatia bani pe un jucator. Cu siguranta, nu sunt un jucator de 3 milioane. Probabil ca o sa gaseasca ei o solutie"

"Eu am doua salarii restante si mergem pe al treilea. S-au mai facut niste foi la Liga, cu doua salarii si ce restante mai au jucatorii. Am inteles ca banii se vor plati in vreo luna de zile. Apoi, va mai ramane o luna si un pic. S-ar putea plati si mai devreme, daca vin alti bani, dar nu cred."

"M-as bucura sa ma transfer si banii pe care clubul ii obtine sa se duca la plata celorlaltor jucatori sau oamenilor din club. Sunt persoane cu salarii mai mici decat noi si au nevoie pentru ei si familiile lor. E o situatie delicata si ar fi pacat sa se retrogradeze sau sa intervina depunctari. Vom vedea ce va fi", a declarat Budescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies