CSU Craiova FC Botosani Leo Grozavu Superliga

Samanta de scandal. Oltenii il acuza pe Grozavu ca instiga la violenta inaintea meciului si ii amintesc de meciul tur

Meciul dintre FC Botosani si CSU Craiova sta sub semnul intrebarii. Terenul a fost curatat de zapata, iar instalatia de incalzire a gazonului functioneaza la capacitate maxima. Cu toate acestea, temperaturile au atins si -22 de grade la Botosani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2017, 20:10
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2017, 20:18

LPF a dat unda verde pentru meciul dintre Botosani si Craiova, dar decizia finala ii va apartine arbitrului Avram, trimis sa oficieze partida. Acesta va hotari daca meciul se va juca ori se va amana.

Daca atmosfera de la Botosani e inghetata inaintea meciului, spiritele sunt destul de incinse.

Leo Grozavu le-a declarat razboi oltenilor: "Va fi razboi la meciul de sambata", a spus el.

La auzul declaratiei antrenorului botosanean, oltenii au izbucnit. Acestia il acuza, prin intermediul unui comunicat, ca instiga la un comportament violent.

CSU Craiova a dat un comunicat in care il acuza pe Grozavu de instigare la violenta si cere mai mult fair play. De asemenea, sefii clubului oltean au difuzat cateva imagini cu Grozavu la meciul tur, disputat la Craiova. Atunci, Grozavu s-a certat si injurat cu cativa fani.

Comunicatul Craiovei

"Declaratia lui Grozavu, singurul incident de la meciul dintre Stiința şi Botosani

Antrenorul echipei Botoșani i-a amenințat pe jucătorii Universității Craiova că „va fi război la meciul de sâmbătă.”

Noi credem că este complet nepotrivit din partea unui antrenor sau din partea oricărui oficial al unui club sa aibă un astfel de comportament și să instige la violență. Suntem ingrijorați că jucătorii Științei ar putea fi puși în pericol în timpul meciului cu Botoșani. Condițiile terenului sunt încă un motiv care să ne ducă cu gândul la sănătatea jucătorilor. Pentru Universitatea Craiova fotbalul nu e niciodată un prilej de război. Da, fanii olteni sunt fanatici și se aprind repede, însă totodata sunt FAIR-PLAY. Cei mai fair-play, daca e să ne luăm după clasamentul făcut de LPF.

De fiecare dată, Știința se duce la meci să joace fotbal, niciodată la “război.” În niciun moment, oficialii echipei noastre nu au instigat fanii la ură. Noi credem că ei merită să se bucure de spectacol la fiecare partidă. Pentru noi, singurul incident de la meciul cu Botoșani s-a întâmplat deja. Este derapajul lui Leo Grozavu, pe care nu vrem să-l provocăm. Vrem doar să ne dezicem de un astfel de comportament. Și le recomandăm fanilor noștri care merg la meciul cu Botoșani să evite orice provocare și să își susțină echipa într-un mod cât mai fair-play, așa cum au făcut-o și până acum.

În final, am vrea să le transmitem fanilor noștri care nu au fost la meciul cu Botoșani din tur că declarațiile lui Leo Grozavu despre incidentele de la meciul de acasă sunt greșite. Am furnizat încă de atunci proba video pe care se vede că un oficial al Botoșaniului a aruncat sticla spre teren. Sperăm ca LPF și CCR să găsească cea mai bună soluție pentru ca meciul să se aibă loc fără incidente și, de acum înainte, oficialii cluburilor să nu mai aibă astfel de ieșiri.

În imaginile de mai jos, puteţi vedea:

sec 15 - Leo Grozavu scuipă spre spectatori

sec 23 - oaspeţii sunt cei care aruncă cu o sticlă în spectatori

sec 35 - unul dintre fanii Ştiinţei duce sticla unui steward ca dovadă"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!