Dinamo Cristi Borcea Patrick Borcea Stadion Stefan cel Mare Superliga

Salvarea lui Dinamo vine tot de la Cristi Borcea! A dezvăluit planul de investiții: „Se vor aduna 5-6 oameni în jurul meu!”

Fostul președinte al lui Dinamo nu și-a uitat echipa de suflet.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 22:22
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 22:28

Cristi Borcea (52 ani) a fost implicat la Dinamo din 1995 până în 2014, când în Dosarul Transferurilor a primit 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Iar după ce și-a ispășit pedeapsa, fostul președinte al „câinilor” a anunțat că nu va mai contribui financiar în Ștefan cel Mare. 

Însă nu exlude implicarea fiului său, Patrick Borcea (24 ani). De ani buni Cristi Borcea susține că atunci când Dinamo va avea un stadion nou, va ajuta clubul cu o sumă de bani. Iar ziua aceasta pare tot mai aproape, având în vedere că la sfârșitul sezonului vechea arenă din Ștefan cel Mare va fi demolată. 

Omul de afaceri mărturisește că misiunea de a investi la Dinamo este pe umerii fiului său, dar cu ajutorul relațiilor pe care le are, va reuși să aducă oameni potenți financiar alături de Patrick Borcea. 

Borcea: „Nu voi mai activa în conducere sau în fotbal”

„Da, și așa se va întâmpla. (n.r. - Patrick va investi la Dinamo). Nu va mai fi de nivelul care a fost, dar în jurul meu sigur se vor aduna 5-6 oameni care vor să investească la Dinamo, dinamoviști adevărați. Eu, pentru nimic în lumea asta, nu voi mai activa în conducere sau să mă ocup. Implicarea ar fi foarte mare, eu sunt un tip implicat, la mine nu erau sărbători, familie”, a declarat Cristi Borcea pentru ProSport. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!