Gabriel Torje Dinamo stefan cel mare Superliga

„Cârtița” din Ștefan cel Mare! „La Dinamo pereții au urechi! Apare tot!” Confesiunea lui Gabi Torje 

Gabriel Torje a vorbit despre situația de la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 15:59
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 16:08

După două etape scurse din playoff, Dinamo ocupă primul loc de baraj. „Câinii” au profitat de situația tragică de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, ambele echipe fiind depunctate pentru problemele financiare, și în mare parte, și-au asigurat poziția care nu-i va retrograda direct. 

Însă Gabriel Torje (32 ani) ține să menționeze că Dinamo nu se află în aceeași situație ca Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. Jucătorul de bandă mărturisește că, în acest moment, la clubul din Ștefan cel Mare nu sunt datorii. 

Torje: „Performanțele sportive au lipsit”

„Situaţie dificilă este la Clinceni şi Gaz Metan. Nu este o situaţie atât de dificilă. Cu tot cu ceea ce a fost: probleme, datorii, Dinamo nu a suferit nicio depunctare. Pe criteriu sportiv nu au fost realizări, într-adevăr, dar Dinamo nu a fost o situaţie critică niciodată de când sunt eu aici. Plăţile au fost la zi, ceea ce ţinea de club s-a achitat, s-a plătit, s-a făcut. Este clar că performanţele sportive au lipsit şi am ajuns în acest final de sezon să avem emoţii pentru rămânerea în Liga 1”, a declarat Gabi Torje pentru Fanatik. 

Căpitanul „câinilor” a mai atins un subiect sensibil. Acesta a vorbit despre scandalurile și contradicțiile de la Dinamo care apar în spațiul public. Iar ceea ce îl dezamăgește cel mai tare pe Torje este că absolut orice dispută din Ștefan cel Mare este aflată imediat. 

Torje: „Totul apare în presă!”

„Îţi spun eu de ce. Pentru că pereţii de la Dinamo au urechi. Tot ceea ce se discută, tot ceea ce există, apare în presă. Cine dă? Nu se ştie. Nu sunt doar la Dinamo. Sunt peste tot aceste lucruri, dar la Dinamo lucrurile sunt accentuate”, a precizat jucătorul lui Dinamo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!