Salvarea lui Dinamo ar putea veni tot de la Ionuț Negoiță: „Am două condiții!” Ce l-ar face să revină în Ștefan cel Mare 

Dinamo Ionut Negoita stadion Dinamo Superliga Dinamo a scăpat, în sfârșit, de Negoiță! Totul începe săptămâna următoare
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 15:57
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 15:57

Ionuț Negoiță nu exclude variantă de a reveni ca investitor la Dinamo. 

Ionuț Negoiță (48 ani) a încheiat orice socoteală cu Dinamo. Numai că, în cazul în care gruparea din Ștefan cel Mare va beneficia de un nou stadion, omul de afaceri este dispus să ajute clubul cu o sumă de bani, la fel ca Cristi Borcea (52 ani). Ambii au pus aceeași condiție: ca Dinamo să beneficieze de un nou stadion.

Însă, de data aceasta, Ionuț Negoiță ar accepta numai rolul de acționar minoritar și ar numi pe cineva care să se ocupe de conducerea clubului. 

Ionuț Negoiță, cu gândul la Dinamo 

„Dacă ar fi să am experiența de acum, nu aş mai intra în fotbal. Dacă aş mai întra vreodată, ar fi doar la Dinamo. Și cu două condiții: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar. 

Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acționari şi aș vrea să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului. 

Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului.  Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo și Rapid, m-aş fi gândit de două ori dacă să plec. Dacă va avea stadion Dinamo, poate mă mai gândesc şi eu. Dar fără stadion sunt șanse mici să supraviețuiască. E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate”, a spus Ionuț Negoiță la Orange Sport.

Dinamo face apel către suporteri! Redirecționarea impozitului poate salva clubul

Pe mai multe pagini dedicate suporterilor dinamoviști, și recent și pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo, fanii sunt încurajați să completeze formularul pentru redirecționarea impozitului de 3,5% către APCH (n.r. - Asociația "Peluza Cătălin Hîldan”)

Până acum, peste 3.000 de fani au completat formularul distribuit masiv în social media în rândul fanilor dinamoviști. Scopul celor care conduc acest proiect este să ajungă la peste 25.000 de cotizanți.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!