Salariu de 5 stele pentru omul dorit de Steaua! Vrea sa plece in Anglia sau Spania! Anunt de ultima ora dupa ce a devenit LIBER

Salariu de 5 stele pentru omul dorit de Steaua! Vrea sa plece in Anglia sau Spania! Anunt de ultima ora dupa ce a devenit LIBER

Steaua il vrea pentru Champions League, dar nu-i va fi deloc simplu sa realizeze mutarea.

Celeban si-a reziliat unilateral contractul cu Vaslui. E liber sa plece oriunde vrea! Agentul sau, Aurel Damian, a vorbit despre posibilitatea ca fundasul sa ajunga la in Ghencea. Celeban da prioritate ofertelor venite din strainatate. La Vaslui, avea un salariu de 300.000 de euro pe an!

"Cand a venit la Vaslui, Celeban voia sa se bata la titu, era alta situatia clubului. Perioada pe care a petrecut-o in Romania n-a fost extraordinar de fericita. Ultimul salariu pe care l-a luat este cel pe luna noiembrie. Nu e prima oara cand e intr-o situatie de genul asta, s-a mai intamplat si anul trecut. Atunci, a fost platit in a 89-a zi, ca sa nu fie pierdut gratis.

A primit 100.000 de euro pentru a nu fi pierdut liber de contract. Avem pentru el o oferta de la o echipa de top din Polonia, partenerul meu polonez a dat un termen de o luna pentru raspuns. Incercam sa-i gasim ceva bun in Spania, Franta, chiar Olanda sau in liga a doua engleza.

Vrem un contract bun pentru el, un contract de valoarea lui. Piotr e un jucator de nationala, merita o echipa buna. Experienta lui in Romania nu a fost una dintre cele mai fericite, cred ca ar cere niste garantii ca sa mai ramana aici. Are un salariu mare, chiar foarte mare, peste 200.000 de euro, mult peste 200.000!", a spus Damian la Sport.ro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies