VIDEO ”Să trimită multe scrisori către Moș Crăciun”. Un fost campion cu Dinamo, pus pe glume legat de evitarea retrogradării

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 18:43
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 18:52

Dinamo pare ”blocată” în subsolul clasamentului din Liga 1. Are 12 puncte și este pe penultimul loc, la șase puncte de următoarea clasată, FCU Craiova.

Cătălin Munteanu, fost campion al României cu Dinamo, speră în continuare că fosta sa echipă se va salva de la retrogradare. ”Să trimită multe scrisori către Moș Crăciun”, a glumit cel poreclit ”Cap de Zmeu”.

Salvarea de la retrogradare, obiectiv ”realizabil” pentru Dinamo

„Cred că fanii dinamoviști ar trebui să trimită multe scrisori către Moș Crăciun pentru ca Dinamo să nu retrogradeze. 

Speranța moare ultima și cred că pauza e bine venită pentru Dinamo, poate lucurile vor merge în altă direcție anul următor, cu alte transferuri bune, nu e prea târziu și Dinamo își poate reveni”, a spus Cătălin Munteanu.

Dinamo are un examen dificil, pe teren propriu, cu Farul. Este ultimul meci din acest an calendaristic pentru Mircea Rednic, care a anunțat o reconstrucție la echipa sa.

Rednic a rămas dezamăgit de câțiva dintre străinii aduși în acest sezon, astfel că aceștia au părăsit deja echipa și nu au mai așteptat ultimul meci. De asemenea, Plamen Iliev, dar și Steliano Filip sau Cosmin Matei își vor căuta alte echipe.

Lista cu jucătorii care vor pleca de la Dinamo:

Plamen Iliev, Răzvan Popa, Alin Dudea, Steliano Filip, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Geani Crețu, Cosmin Matei, Ahmed Bani, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu, Tomas Vestenicky, Mihai Neicuțescu și Cătălin Țîră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!