FCSB CFR Cluj Superliga Superliga

S-au pus în vânzare biletele pentru restanța dintre FCSB și CFR Cluj! Cât costă cel mai ieftin tichet

FCSB a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul restant cu CFR Cluj, care ar fi trebuit să se dispute în etapa a noua din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 13:11
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 13:16

Vicecampioana României a scos deja la vânzare biletele pentru partida cu CFR, programată pe 15 decembrie, de la ora 20:00.

Fanii „roș-albaștri” vor putea să-și achiziționeze bilete cu prețuri începând de la 30 de lei (la peluză), în timp ce tichetul cel mai scump va ajunge la 120 de lei (la VIP).

„FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a 9-a din sezonul 2022-2023 al Superligii. Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:

  • VIP 1 - 120
  • VIP 2 - 100
  • VIP 3 - 75
  • TRIBUNA 2 INEL 1 - 50
  • PELUZA - 30

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până joi, 15 decembrie, la ora 14:00, în timp ce biletele trimise prin curier pot fi comandate online până vineri, 2 decembrie, la ora 14:00. Programul caselor de bilete de la Arena Națională va fi următorul:

- MARȚI (13 DECEMBRIE) - 11:00 - 19:00 - BULEVARDUL BASARABIA

- MIERCURI (14 DECEMBRIE) - 11:00 - 19:00 - BULEVARDUL BASARABIA

- JOI (15 DECEMBRIE) - 11:00 - 20:00 - BULEVARDUL BASARABIA, STR. MAIOR CORAVU

Cum se va face accesul persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, a transmis FCSB pe rețelele de socializare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!