Victor Angelescu Rapid Superliga

VIDEO EXCLUSIV S-au lămurit după cinci etape! Acționarii Rapidului au anunțat obiectivul giuleștenilor în anul centenarului

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a vorbit despre obiectivul echipei din Giulești în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 14:17
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 14:17

După ce anul trecut au ajuns în play-out, la primul sezon de la promovare, fiind aproape și de o calificare la barajul pentru Conference League, Rapid are planuri mari pentru acest an.

Victor Angelescu a dezvăluit obiectivul Rapidului

Rapid nu se gândește la titlu, după al doilea pas greșit din primele cinci etape, dar vrea să prindă play-off-ul și un loc pentru preliminariile cupelor europene. Și Cupa României ar fi un obiectiv în anul în care Rapid va împlini 100 de ani de existență.

„Nu, nu, nu! Ne gândim la play-off, așa cum am spus, vrem neapărat să intrăm în play-off. Vom vedea după. Nu cred că anul ăsta avem șanse reale la titlu. 

Anul ăsta, ce putem să facem, este să intrăm în play-off și să ne batem la prezența într-o cupă europeană. Că e prin clasare pe locurile 1-3 sau câștigarea Cupei e clar că vrem să mergem în cupele europene”, a spus Victor Angelescu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Oamenii cu banii de la gruparea giuleșteană au părut dezamăgiți la finalul partidei, așa cum se poate observa din imaginile surprinse de camerele TV. 

Cu fularul Rapidului la gât și cu o șapcă vișinie, Dan Șucu a părut ”blocat” preț de câteva secunde, cu privirea spre teren, în timp ce Victor Angelescu s-a îndreptat, după fluierul final, către ieșirea din loja stadionului ”Ilie Oană”.

Petrolul - Rapid 1-0 | Petrolul urcă pe locul șapte

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul șapte, cu șapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleștenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies