Liga 1

S-a încheiat conflictul FCSB - FC Botoșani? Anunțul lui Iftime, după ce a reclamat echipa lui Becali

FC Botoșani a reclamat FCSB la Camera pentru Soluționarea Litigiilor, după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 16:03
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 16:04

Gruparea moldoveană a păstrat 9% din procentele lui Olimpiu Moruțan, însă nu cunoaște suma exactă pe care a primit-o FCSB de la Galatasaray. În acest context, FC Botoșani a solicitat actele oficiale ale transferului pentru a afla ce sumă trebuie să primească din urma acestui transfer.

S-a încheiat conflictul FCSB - FC Botoșani? Anunțul lui Iftime, după ce a reclamat echipa lui Becali

FCSB a refuzat, iar cazul a ajuns pe masa CNSL. Totuși, cele două părți par aproape de împăcare, Valeriu Iftime anunțând că nu-și face probleme și va primi banii de la echipa patronată de Gigi Becali.

"Nu-l mai sun pe domnul Becali pentru acest caz. De acum este o chestiune între președinții celor două cluburi, între Cătălin Anton, de la mine, și domnul Argăseală. 

Oricum, nu mi-e deloc frică de faptul că nu voi primi banii de la FCSB. Vor lua mai întâi ei banii de la Galata, după care îmi vor plăti și mie partea.

Dar nu este un transfer așa bănos. Suma aceea vehiculată este condiționată de foarte multe bonusuri. Spre exemplu, FCSB va mai primi bani de la Galata dacă echipa turcă se va califica în primăvara europeană a sezonului viitor, nu acum. Suma reală, certă, este undeva la 3 milioane de euro", a spus Iftime, pentru Digisport.

Gigi Becali, după transferul lui Moruțan la Galatasaray: "5,7 milioane de euro vor fi bani siguri"

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray de la FCSB pentru o sumă inițială de 3,5 milioane de euro. Mijlocașul român a bifat deja un bonus din contract, când a ajuns la 15 meciuri pentru gruparea turcă, astfel că bucureștenii vor mai primi 600.000 de euro.

La scurt timp după ce Moruțan s-a transferat, Gigi Becali anunța că va mai primi încă un bonus de 500.000 de euro, având în vedere că Galatasaray s-a calificat în grupele Europa League. În total, 4,6 milioane de euro pentru transferul lui Moruțan, până în momentul de față.

"Dacă se califică anul ăsta în Europa League luăm 500.000 de euro. Am pus niște clauze, le-au acceptat, prin care să iau banii 100%. 5.7 milioane vor fi bani siguri", declara Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies