Ruptura intre Galca si jucatori! Ce s-a intamplat aseara, dupa ce antrenorul Stelei a fost invitat la petrecerea lui Chipciu

Autor: Sport.ro
Marti 21 Aprilie 2015, 15:02

	Ruptura intre Galca si jucatori! Ce s-a intamplat aseara, dupa ce antrenorul Stelei a fost invitat la petrecerea lui Chipciu

Stelistii au petrecut aseara la botezul fetitei lui Alex Chipciu

Toti jucatorii Stelei, dar si antrenorul Costel Galca si fostul tehnician Laurentiu Reghecampf, au fost invitati aseara de Alex Chipciu la botezul fetitei sale.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Valeriu Argaseala a anuntat, in jurul orei 9 si jumatate seara, ca nu este vorba de niciun conflict intre Galca si jucatori, iar antrenorul Stelei va onora invitatia lui Chipciu la petrecere.

Insa conform surselor sport.ro, Galca nu si-a facut aparitia, absenta sa alimentand si mai mult tensiunea din jurul echipei.

In schimb, Laurentiu Reghecampf a fost in centrul atentiei la evenimentul fericit din viata lui Chipciu si s-a comportat ca si cum n-ar fi plecat niciodata de la Steaua - s-a imbratisat cu toti jucatorii si a petrecut alaturi de acestia pana tarziu in noapte.

Gabi Balint a atras atentia ca Galca a pierdut iremediabil vestiarul Stelei: "Nu cred ca Galca va mai continua. A pierdut vestiarul de la conflictul cu Bourceanu. Jucatorii si-l doresc inapoi pe Laurentiu Reghecampf. Insa Galca are clauza mare de reziliere a contractului, iar Reghe cere mult si ar fi o cheltuiala prea mare. Oricum, se fac manevre", a spus Balint la DigiSport.

Bourceanu nu a facut parte din lotul Stelei la ultimul meci de campionat, cu Otelul, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a fost invitat de Reghecampf la petrecerea de 16 ani a fetei sale. DETALII AICI

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies