Galca tradat, Reghe implicat, Becali nu spune nimic! Motivul pentru care Bourceanu n-a fost in lotul Stelei la meciul cu Otelul

Autor: Sport.ro
Luni 20 Aprilie 2015, 09:16

	Galca tradat, Reghe implicat, Becali nu spune nimic! Motivul pentru care Bourceanu n-a fost in lotul Stelei la meciul cu Otelul

Doar 64 de minute a jucat Bourceanu in ultima luna la Steaua

Alex Bourceanu nu a fost nici macar in lotul Stelei aseara, la meciul cu Otelul, iar Costel Galca nu a vrut, sau nu a stiut, sa dea explicatii dupa meci despre motivele care au dus la excluderea fostului capitan.

Relatiile dintre Galca si Bourceanu s-au rupt definitiv inainte de meciul cu Pandurii, cand mijlocasul si-a instiintat antrenorul ca nu mai vrea sa imbrace tricoul Stelei.

A trecut mai bine de o luna de atunci, iar Bourceanu nu a mai prins decat 64 de minute la infrangerea suferita de Steaua pe teren propriu cu Petrolul.

Alex Bourceanu si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica la o petrecere, fara sa-i spuna asta si lui Galca. Reghe l-a invitat la ziua fiicei sale, care tocmai a impinit 16 ani.

Pozele au fost postate pe Instagram dupa ora 01:00, in noaptea de sambata spre duminica.

Becali nu se implica

In conflictul dintre Galca si Bourceanu, ciudata este lipsa de reactie a lui Gigi Becali. Patronul Stelei nu se implica, desi ii plateste, conform contractului de imprumut, un salariu de peste 10.000 de euro pe luna lui Bourceanu.

Alex Bourceanu este reprezentat de impresarul Ana Maria Prodan.

Gabi Balint e convins ca Galca are mult de suferit de pe urma conflictului cu Bourceanu, jucator care are un cuvant greu in vestiarul Stelei.

"Nu cred ca antrenorul Costel Galca va mai continua. A pierdut vestiarul de la conflictul cu Bourceanu. Jucatorii si-l doresc inapoi pe Laurentiu Reghecampf. Insa Galca are clauza mare de reziliere a contractului, iar Reghe cere mult si ar fi o cheltuiala prea mare. Oricum, se fac manevre", a spus Balint la DigiSport.
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies