Roman: "Nu stiu de nicio oferta, vreau sa raman la Brasov!"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Decembrie 2009, 16:21
Roman: "Nu stiu de nicio oferta, vreau sa raman la Brasov!"

Mijlocasul Mihai Roman a declarat ca se simte foarte bine la FC Brasov si ca nu doreste sa plece de la echipa.

"2009 a fost cel mai bun an din cariera mea, pentru ca in urma evolutiilor bune de la FC Brasov am fost convocat la echipa nationala.

A fost un vis implinit pentru mine sa evoluez la echipa nationala. Ma simt excelent la FC Brasov, imi doresc sa raman aici si vreau sa pun umarul la calificarea in Europa League.

Nu stiu de nicio oferta si nici nu ma intereseaza acest aspect. Important este ca eu sa joc cat mai bine si sa confirm asteptarile.

Pe finalul turului nu am mai avut evolutii apreciate, poate si pentru faptul ca revenisem dupa o accidentare. In 2010 imi doresc sa fiu ferit de accidentari si sa ne indeplinim obiectivele.

In semifinalele Cupei Romaniei as prefera sa jucam cu Dinamo, sa marchez un gol si sa ne calificam in finala. La echipa nationala, trebuie sa incepem cu dreptul campania de calificare la Campionatul European din 2012", a spus Roman pentru site-ul oficial.

Mihai Roman isi va petrece Craciunul acasa la Suceava, iar revelionul alaturi de colegul sau de echipa, Octavian Abrudan, la Cluj.

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies