Roman i-a luat ochii lui Gigi: "O sa incep negocierile cu Brasov"

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Septembrie 2009, 17:53

Tupeul aratat de Mihai Roman in jocul de pe Stade de France l-a convins pe seful Stelei care vrea sa-l ia din iarna la Steaua!
â–ºBecali: "Imi cer scuze jucatorilor de la nationala. M-a enervat selectia lui Razvan!"

Gigi Becali i-a criticat pe Surdu si pe Radoi in schimb a avut  cuvinte de lauda pentru Chivu si Mihai Roman dupa egalul cu Franta. Roman l-a convins chiar daca a jucat doar 30 de minute.

"Roman este un jucator bun. Trei faze a facut de cand a intrat. O sa incep negocierile pentru el. E fotbalist. O sa ma interesez. Daca pot sa il iau, il iau. Daca avem intelegere la Brasov. Chiar daca ii salta pretul cu 2 - 300 de mii de euro. Nu e nicio problema. Nu pot sa ceara ei mult pe jucator. Roman joaca fotbal, insa trebuie sa fie ajutat de Apostol si Ghioane. Daca il are pe Maftei fundas, nu prea mai joaca el asa bine", a spus Gigi Becali.

„Domnul Becali sa se apuce sa discute cu domnul Dinu Gheorghe si sa il ia. Eu am incredere in capacitatea presedintelui nostru de a negocia, sunt convins ca va obtine un pret bun. Pana in iarna, ma bazez pe Mihai", a declarat Viorel Moldovan.

Seful Stelei anunta ca din iarna va trata cu FC Brasov pentru mijlocasul dreapta de 24 de ani.

"Nu mi-a placut nici macar Mirel Radoi. Mi-a placut in schimb de Cristi Chivu si de Mihai Roman. Pe Roman nu-l stiam, dar dupa ce am vazut astazi, o sa ma interesez din iarna cum pot sa-l cumpar de la Brasov", a spus Gigi Becali aseara la gsptv.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies