Robert Niță îl face praf pe Mihai Stoica după ce a văzut ce a scris managerul de la FCSB

Robert Nita Malcom Edjouma Mihai Stoica Superliga Robert Niță
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 17:59
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 18:19

FCSB s-a impus duminică, în deplasare, scor 2-1 cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Faultul comis de Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș, în FC Voluntari - FCSB 1-2, a aprins spiritele în fotbalul românesc. 

Căpitanul formației ilfovene a arătat care au fost efectele intrării fotbalistului de la FCSB, iar mulți oameni din fotbalul românesc au susținut că francezul trebuia să primească direct cartonaș roșu de la centralul Radu Petrescu. Din camera VAR, Marian Barbu nu a luat vreo decizie, aspect care i-a enervat și mai tare pe oficialii celor de la Voluntari. 

În apărarea lui Malcom Esjouma a sărit azi Mihai Stoica, oficial al FCSB-ului care și-a spus opinia pe o rețea de socializare. PUTEȚI CITI AICI. 

Robert Niță despre Mihai Stoica: "Cu postarea asta nu cred că se pricepe"

După ce a citat cele scrise de gălățean, Robert Niță, fost fotbalist important în Liga 1, a reacționat dur. 

„Îmi place că domnul Stoica ne spune că e doar o zgârietură. Păi ce trebuia să-i facă, să-i scoată ochiul ca să fie roșu? Dacă era invers faultul, cred că domnul Stoica ne spunea că se pedepsește și intenția… Nu știu dacă și cu închisoare… Nu știu cu ce se pedepsește, dar este un fault violent.

Intenția este adevărat că nu există, dar este un fault violent, cu intensitate. Nu ai cum să vii cu astfel de afirmații… Eu înțeleg că e acolo, își apără patronul, echipa și așa mai departe. Pune presiune, este normal… Este angajatul societății și este normal să o facă.

Cu postarea asta nu cred că se pricepe. Păi nu ai cum să spui că e zgâriat și că joacă etapa viitoare… Păi ce trebuia să-i facă? Să-i facă dezlipire de retină? Păi ce trebuia să-i facă? Să-i scoată ochiul ca să nu joace etapa viitoare și atunci dăm roșu?

Nu… E un fault violent! Oricum, chiar dacă lua roșu, nu influența cu absolut nimic că FCSB juca pe final câteva minute în inferioritate, tot victorie era…”, a declarat Robert Niță, potrivit Fanatik. 

Intrarea violentă a avut loc în minutul 84, când, la o fază în careul echipei FC Voluntari, Edjouma şi Armaş au intervenit la un balon, iar jucătorul bucureştenilor a ridicat piciorul foarte sus, lovindu-l pe Armaş în faţă şi în umărul stâng. Arbitrul Radu Petrescu a acordat doar cartonaşul galben, iar faza nu a fost consultată la sistemul VAR.

  • FCSB a ajuns la şase victorii consecutive în deplasare. FC Voluntari nu a mai câştigat de şase etape, iar toate cele patru partide din acest an s-au încheiat cu eşecuri.

Mihai Stoica: ”Ce a fost așa mare chestie?”

„Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, se arată pe pagina de Facebook a managerul general de la FCSB.

Părerea specialistului despre faultul comis de Edjouma

"Este un atac cu talpa la nivelul feței adversarului, cu piciorul întins. Regulamentul spune în felul următor: un jucător care lovește un adversar în momentul disputării mingii, cu unul sau ambele picioare, făcând uz de forță excesivă sau punând în pericol integritatea fizică a adversarului, se face vinovat de fault grosolan.

În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, am văzut consecințele unui atac și pot spune că a pus în mod clar în pericol integritatea jucătorului de la FC Voluntari. Decizia coretă ar fi fost cartonaș roșu pentru fault grosolan.

Nu pot să înțeleg de ce cei din camera VAR nu au intervenit. E posibil să fie și ceea ce spuneam la pauză, că este acest duo, Radu Petrescu - Barbu, care a fost împreună și la alte alte meciuri, când au fost faze clare nerezolvate, în ciuda imaginilor existente. Poate că ar fi bine ca pe viitor cei de la CCA să nu îi mai delege împreună. Ori sunt prea prieteni și se susțin indiferent de decizie, ori nu prea se plac și nu se ajută între ei", a spus Marius Avram, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!