FOTO Revoltă la Pitești! Fanii stau la cozi imense și se plâng de regula instaurată pe loc de oficialii clubului

FC Arges FCSB Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:05
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 19:29

FC Argeș - FCSB, duel în etapa cu numărul 27 din sezonul regulat al Superligii.

Sute de fani s-au strâns la casele de bilete cu câteva ore înainte de startul meciului dintre FC Argeș și FCSB pentru a-și cumpăra tichete.

Fanii sunt revoltați, însă, că oficialii lui FC Argeș, profitând de interesul mare pentru meciul cu FCSB, au luat decizia de a vinde tichete la pachet, adică inclusiv pentru ultimul meci pe care piteștenii îl vor disputa acasă, în sezonul regulat, cel cu Petrolul Ploiești, programat pe 11 martie.

FC Argeş - FCSB, duminică, 26 februarie – ora 20.30

De la revenirea fotbalului piteştean pe prima scenă din 2020, protagonistele de astăzi, FC Argeș și FCSB, s-au mai întâlnit de șapte ori în principala competiţie internă. Dintre aceste ultime confruntări, cinci jocuri au fost câştigate de bucureşteni, unul de către argeşeni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 2 octombrie 2022, FCSB - FC Argeş 3-2, goluri marcate de Andrea Compagno - dublă, Andrei Cordea, respectiv Andreias Calcan şi Arnold Garita.

  • 37 de jucători au bifat minute pentru FC Argeş în ediţia curentă, dintre care 19 sunt străini (FCSB, 10 străini utilizaţi).
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!