Revenirea lui Torje la Dinamo e IMPOSIBILA! Cum s-a enervat "Messi de Romania" inainte de Craciun! L-a trimis de URGENTA pe impresar la antrenor!

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Decembrie 2011, 11:19
Revenirea lui Torje la Dinamo e IMPOSIBILA! Cum s-a enervat "Messi de Romania" inainte de Craciun! L-a trimis de URGENTA pe impresar la antrenor!

Gabi Torje nu pleaca de la Udinese. Antrenorul i-a promis ca il va folosi mai mult in retur.

"Torje nu a avut randamentul scontat, a jucat primele patru etape foarte bine, urmatoarele mai putin bine, apoi iar a jucat binisor, apoi inca trei meciuri ca titluar si altul in care nu a prins banca. Atat. La Roma n-a jucat, eram sigur ca antrenorul o sa schimbe tactica.

Guidolin il pastreaza pe Torje, a spus ca e un jucator inteligen cu care trebuie sa avem rabdare pentru ca vine din Romania. Cand a ajuns acolo, Torje avea 60% din pregatire. Doua luni de zile a facut forta, alergari. La udine sunt 8 preparatori fizici, noi avem unul.

Nu se pune problema ca Torje sa revina la Dinamo. Ei vor pierde vreo 4-5 jucatori care se duc la Cupa Africii. O sa joace mai mult acum. Toata lumea asteapta sa se impuna acolo.
Stranieri

Sistemul de joc nu este bun pentru Torje. Guidolin joaca 3-5-1-1. Torje este un fel de inchizator acolo, nu e nici macar mijlocas, nici atacant! La Udinese se face tot jocul lui Di Natale. Jucatorul nu e in apele lui, nu il pune unde trebuie sa fie. Am vorbit si cu Guidolin, i-am spus unde trebuie sa-l bage. Torje i-a zis si el ca joaca in 4-4-2, banda dreapta sau stanga", a spus agentul lui Torje, Cristea Opria.

I-am sunat si le-am zis ca, daca asta e declaratia lui Guidolin, atunci vreau sa stau de vorba cu patronul clubului pentru ca inseamna ca avem o problema si trebuie sa-i cautam o alta echipa. Mi s-a spus ca n-a declarat asa ceva si ca imi va prezenta o inregistrare video", a declarat agentul lui Torje, Cristea Opria la gsptv.

Torje s-a declarat deranjat de o declaratie data de Francesco Guidolin dupa meciul cu Juventus, in care nu l-a folosit pe roman.  
"Avem nevoie de un playmaker special. Acel numar 10 care sa stie sa stea in teren si sa acopere zona cum trebuie. O clona a lui Sanchez ar fi perfecta pentru noi, am fi mult mai sus in clasament acum. Avem resursele necesare de a fi campioni, sunt multumit de jucatorii mei, dar imi lipseste acel numar 10. Am incercat cu Abdi, Fabbrini si Torje, insa un adevarat numar 10 lipseste cu desavarsire din echipa" a declarat Francesco Guidolin la Sky Italia.

Controale în zone cu terase din București. Ce părere au clienții: „Cu măști pe față nu se întâmplă nimic”
BRAT