Restart în forță pentru Gică Hagi: „Nu se putea mai bine!” Ce a spus antrenorul despre Farul - CFR

Farul - CFR Gica Hagi Superliga Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:28
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:28

Farul Constanța - CFR Cluj este luni, 23 ianuarie, de la ora 20:00.

Ultima confruntare dintre cele două echipe a fost în Cupa României, când meciul s-a terminat la egalitate. În turul Superligii, în schimb, Farul s-a impus cu 3-1 în Gruia și a obținut trei puncte importante în lupta la titlu.

Restart în forță pentru Gică Hagi: „Nu se putea mai bine!” Ce a spus antrenorul despre Farul - CFR

Gică Hagi se pregătește intensiv de restartul campionatului. Înainte de partida cu campioana en-titre, antrenorul a precizat că își dorește să câștige și că va fi un duel echilibrat de ambele părți.

„Nu se putea mai bine decât să începem anul contra campioanei României. E un meci foarte greu. Întotdeauna, între noi au ieșit partide deosebite. Am câștigat și noi, și ei, fiecare de multe ori. Va fi o confruntare echilibrată, deschisă la orice. Ne dorim să câștigăm cele trei puncte.

Știm că adversarul e foarte bun, competitiv, și trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. CFR are mentalitatea de campioană, de învingătoare. Sperăm să fim mai iuți, iar strategia pe care am ales-o să ne ducă la succes.

În noul an, obiectivul nostru principal e să continuăm ce am început în vară, încercând să câștigăm la fiecare meci cele trei puncte și să dobândim o mentalitate de învingători”, a spus Gică Hagi înainte de meci.


Farul Constanța se află pe prima poziție în actuala stagiune de Superligă. În acest sens, trupa de la nivelul mării a obținut 45 de puncte din 63 posibile, înregistrând 13 victorii, șase rezultate de egalitate și două înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!