Mihai Stoica Ciprian Deac FCSB Gigi Becali Superliga

Replica lui MM Stoica pentru Gigi Becali în cazul Deac: "N-avea niciun sens să mă întrebe pe mine"

Mihai Stoica a oferit o replică pentru afirmațiile făcute de Gigi Becali, potrivit căruia Deac nu a ajuns la FCSB din cauza managerului general. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 13:33
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 13:43

"Nu știu de unde a rămas Gigi Becali cu impresia asta, dar niciodată n-am spus că Deac e terminat. Am spus că l-am întrebat pe Edy Stăncioiu cum e ca om și mi-a zis că poate da randament doar la CFR, unde e zona lui de confort. Înclin să cred că așa e, dacă mă gândesc la experiența nereușită din Germania, evoluția neconcludentă de la Rapid, cele 3 goluri marcate în 2 ani la Aktobe și Tobol sau prestațiile palide de la echipa națională.

Iar Gigi, dacă-l avea pe 5.000€ salariu și era sigur că e ce trebuie, n-avea niciun sens să mă întrebe pe mine. Putea să-l semneze așa cum a făcut-o cu vreo 10 jucători din lotul actual deși eu am fost contra venirii lor.

Poate dacă eram ascultat în vară nu ne făceam de râs cu Karagandy. Sau poate ne făceam. Nimeni nu va afla asta.", a scris MM Stoica într-o postare pe Facebook. 

Ciprian Deac, aproape de transferul la FCSB! De ce a picat mutarea

Au existat mai mulți jucători în ultimul timp care au jucat pentru ambele echipe, care s-au tot duelat pentru unele transferuri, însă FCSB ar fi putut să dea o lovitură importantă grupării din Gruia

Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni oameni ai ardelenilor, a fost aproape să semneze cu echipa lui Gigi Becali, însă totul a picat în ultimul moment. Transferul ar fi fost o reală lovitură pentru CFR Cluj, dată fiind importanța pe care Deac o are la echipă, însă nu s-a realizat. 

Ciprian Deac, aproape de transferul la FCSB! De ce a picat mutarea
 

Mihai Stoica a dezvăluit recent că echipa sa a fost interesată de Ciprian Deac, chiar Gigi Becali insistând pentru transferul său. Cu toate astea, mutarea nu s-a realizat, iar asta după ce oficialii s-au consultat cu Eduard Stăncioiu, fost portar la CFR Cluj. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!