Regreta deja ca nu a ajuns la Steaua? Cernat: "Mi-as fi dorit sa joc in Champions League"

Autor: Sport.ro
Joi 18 Iunie 2015, 20:36

	Regreta deja ca nu a ajuns la Steaua? Cernat: "Mi-as fi dorit sa joc in Champions League"

Dorit de Mirel Radoi la Steaua, Florin Cernat a ales Viitorul lui Hagi dupa negocierile pe care le-a purtat cu oficialii Stelei.

Cernat nu s-a inteles cu Becali si a ales Viitorul lui Hagi. La o saptamana de la transfer, fostul mijlocas al Otelului spune ca are o urma de regret pentru ca si-ar fi dorit o ultima aventura in Champions League.

"Steaua am inteles ca nu si-a dorit transferul asta. Atunci am ales varianta Viitorul, pentru ca aici am fost dorit. Poate ca regret ca as fi jucat in Champions League. Aceasta este tinta tuturor jucatorilor", a declarat Florin Cernat la DigiSport.

Cernat e convins ca Mirel Radoi va avea succes pe banca Stelei: "Eu zic ca Mirel va fi pionul principal in vestiar. Stiu ce caracter are si nu cred ca se va baga nimeni peste el. Sper sa aiba rezultatele pe care le-a avut si ca fotbalist."

"Eu zic ca el are un avantaj pentru ca are parte de sprijinul patronului si normal, cand ai sprijinul total al patronului, nu ai cum sa nu reusesti. Echipa are. Steaua a facut transferuri foarte bune", a mai spus Cernat.

Florin Cernat, 34 de ani, a semnat un contract pe doua sezoane cu Viitorul si va castiga un salariu de 8000 de euro pe luna.

Florin Cîțu: Nu doresc să mai avem un lockdown. E important să avem o economie deschisă
BRAT
Modifică setările cookies