"Reghecampf va fi urmatorul selectioner al Romaniei". Ganea, omul care i-a adus Romaniei singura victorie la un European, spera ca fiul sau sa ajunga si el la nationala

Ce inseamna sa lucrezi cu Oracolul de la Balcesti... Ganea se baga si el la un pariu: "Reghecampf va fi urmatorul antrenor al nationalei". Ganea a adus singura victorie a Romaniei la Euro si asteapta un bilet pentru turneul din Franta.

O victorie cu Franta, in meciul de deschidere la Euro, ar fi la fel de mare ca succesul Romaniei, 3-2 cu Anglia. Golul lui Ganea din 2000 a adus Romaniei singura victorie din istorie la Euro.

"Am plecat foarte motivat la turneul final. Unul dintre obiectivele mele a fost sa intru si eu in istoria Romaniei ca personaj pozitiv. Cred ca am reusit cu golul ala", spune Ionel Ganea.

Ganea crede ca urmatorul selectioner il va chema la nationala si pe fiul sau. George Ganea are 16 ani si joaca la Rapid.

"Eu, dupa feelingul meu, cred ca Laurentiu Reghecampf va fi urmatorul selectioner al echipei nationale", mai spune Ionel Ganea.

"Sper sa-i ajute Dumnezeu lui George si sa ma duca el la meciuri, ca si eu l-am dus pe el", spune Ionel Ganea despre fiul sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies