Reghecampf, nemultumit dupa victoria cu U Cluj: "Au fost ezitari! Trebuie sa ne recuperam repede!" De ce a tinut sa le multumeasca celor de la U Cluj:

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2013, 21:48

	Reghecampf, nemultumit dupa victoria cu U Cluj: "Au fost ezitari! Trebuie sa ne recuperam repede!" De ce a tinut sa le multumeasca celor de la U Cluj:

U Cluj 0-1 Steaua / Steaua a reusit sa se impuna si in Liga 1 dupa ce a facut senzatie in Europa League

"Victorie destul de meritata, cred eu. Am reusit sa marcam, am avut posesie. Nu am avut prospetime in fata portii. M-a interesat foarte mult sa castigam acest meci. E greu ca dupa rezultatul cu Ajax sa vii la trei zile si sa joci cu Universitatea Cluj. A fost foarte greu sa-i motivam pe jucatori si asta s-a vazut in timpul meciului. Cred ca aceste lucruri le vom remedia foarte curand. Vom fi pe primul loc pana la finalul campionatului. Pentru noi, principalul obiectiv este sa castigam acest campionat. Ne concentram sa mentinem aceasta diferenta de puncte pana la final

Au fost niste ezitari insa cred ca aceste lucruri le vom remedia foarte curand. Pe mine nu ma intereseaza ce fac celelalte echipe, ma intereseaza sa castigam noi. Noi vrem sa mentinem distanta fata de adversari in campionat. Deocamdata, trebuie sa ne concentram la campionat. Avem suficient timp sa ne pregatim pentru dubla cu Chelsea.

Se vede cand Steaua joaca acasa. Avem mereu stadionul plin, suntem iubiti, e momentul lor.

Noi incercam sa-i refacem pe jucatori dupa aceste 2 meciuri grele insa suntem pe drumul cel bun. Maine dimineata vom avea un antrenament, trebuie sa facem recuperarea, le multumim celor de la U Cluj ca ne-au permis sa facem recuperarea aici, trebuie sa profitam de acest avantaj" a spus Laurentiu Reghecampf la Dolce Sport. Antrenorul Stelei a vorbit si despre incidentul cu fanul lui U Cluj care a intrat pe teren in prima repriza.

"Trebuie sa inteleaga toata lumea ca e un joc si sa nu mai aiba loc astfel de incidente" a mai spus antrenorul Stelei.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies