"Chelsea?! N-au viteza, ii nauceste Steaua!" Becali e euforic in continuare dupa victoria cu Ajax: "Am reusit un lucru maret! Barca s-a inspirat de la Ajax!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2013, 19:15
"Chelsea?! N-au viteza, ii nauceste Steaua!" Becali e euforic in continuare dupa victoria cu Ajax: "Am reusit un lucru maret! Barca s-a inspirat de la Ajax!"

Steaua – Chelsea, joi 7 martie 20:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca in cazul in care jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf vor elimina echipa Chelsea Londra, in optimile de finala ale Ligii Europa, acestia vor incasa prime de cate 20.000 de euro.

"O sa intreb Consiliul de Administratie, cred ca daca bat Chelsea o sa aiba o prima de 20.000 de euro" a spus Becali.

El a afirmat ca inca nu si-a revenit dupa eliminarea echipei Ajax din 16-imile de finala ale competitiei. "E ca un vis care nici nu s-a terminat. Nu-mi vine sa cred. E un lucru prea maret. Adica, bai, sa scoti Ajax dupa ce te-a batut cu 2-0 e un lucru prea maret. Filosofia de joc de la Barcelona a fost luata de la Ajax" a completat Becali.

Gigi Becali a precizat ca Chelsea este o echipa foarte puternica, dar care nu are un joc la fel de rapid ca Steaua. "O echipa statica, o echipa foarte puternica, dar n-are viteza. Cu Steaua daca n-ai viteza in joc te nauceste, te distruge. O sa vedeti o Chelsea de o sa pomeneasca toata lumea. Chelsea bagata in corzi de Steaua, pentru ca Steaua joaca in viteza. Este o echipa foarte mare care nu sta acum sa vina sa se uite la Steaua si ce joaca. Nici nu este macar Liga Campionilor, nu stau aia cu lupa pe Liga Europa. Sunt prea mare echipa ca sa stea sa verifice si sa ancheteze acum jocul Stelei. Vor avea surprize mari si ei cred ca stiu asta. Daca joaca echipa cum a fost cu Ajax, nu le da doua, le da trei" a adaugat Becali, care a precizat ca in Liga Europa au ramas doar echipe aflate la nivelul Ligii Campionilor.

El a mentionat ca se astepta ca biletele scoase la vanzare online sa se cumpere repede si este convins ca site-ul a fost atacat de un hacker dinamovist. "stiam ca se vor vinde toate biletele. Am zis ca in 48 de ore se vand. Era un hacker care a stat toata noaptea si a schimbat de sapte-opt ori serverul. Hacker dinamovist", a explicat Becali.

Gigi Becali a mai spus ca nu este interesat sa se intalneasca cu patronul londonezilor, Roman Abramovici. "Ba, pe mine crezi ca intereseaza de Abramovici? Daca e cel mai bogat ce? imi da mie ceva? Pentru mine mai mare importanta are un calugar de pe muntele Athos, decat Abramovici. Ambitie am sa-l bat, dar sa ma intalnesc cu el nu am chestiuni din astea. Poate sa fie cea mai mare vedeta, pe mine nu ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza doar Hristos si Dumnezeu. Daca vine facem o comparatie, hainele lui cu ale mele", a subliniat Becali.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies