Laurentiu Reghecampf Chindia Targoviste Universitatea Craiova Superliga

Reghecampf, iritat când a fost întrebat despre o schimbare făcută: „Nu îl luați așa!” 

Universitatea Craiova s-a impus în meciul cu Chindia Târgoviște, 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 22:54
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 23:02

Oltenii s-au impus datorită golului marcat de Gustavo, în minutul 28, după assist-ul lui Jovan Markovic. În urma victoriei, Universitatea Craiova a urcat pe poziția a treia în clasament, cu 48 de puncte obținute, punând presiune pe FC Voluntari. 

Ilfovenii sunt la două puncte în spatele echipei lui Laurențiu Reghecampf, dar pot reveni pe locul 3 în cazul în care se impun în deplasarea cu FC Argeș. 

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf de la finalul partidei 

Laurențiu Reghecampf a vorbit la finalul partidei despre victoria obținută de echipa sa, a patra consecutivă în campionat după seria ștearsă, fără victorii. 

„Foarte importante cele trei puncte, mulțumit de atitudinea jucătorilor, puteam închide meciul în prima repriză la ocazia lui Baiaram. Am înâlnit o echipă care știam că se va apăra foarte bine. Știam Am fost neatenți la două faze fixe, puteau să ne egaleze, pe final, dar cu puțin mai multă concentrare, cred că diferența era mai mare.

Eu nu văd o diferență de atitudine, eu văd că au ieșit la joc, au încercat să marcheze și ei, să facă și ei pressing. Mijlocașii noștri nu s-au mai descurcat sub presiune, trebuiau să iasă. 

Am schimbat pentru că avem un program intens, jucătorii resimt, e normal să schimbăm. Avem bancă bună, cu experiență, jucătorii care intră pot ajuta echipa. Sunt mulțumit de rezultat”, a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul partidei. 

În ceea ce privește schimbarea lui Jovan Markovic, Reghecampf a punctat: „Aveam nevoie de mai multă prospețime în față”, însă, întrebat dacă nu poate duce mai mult, antrenorul s-a arătat iritat: „Poate să ducă, nu îl luați așa, avem cinci schimbări, trebuie să facem în așa fel încât să rămână la același nivel. Încercăm să dăm șansa tuturor, urmează să avem 3 meciuri în 10 zile, trebuie să ne folosim de toți jucătorii”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!