Reghecampf, dur la finalul meciului: „Un meci slab! E frustrant să vii și să vezi așa ceva!”

Laurentiu Reghecampf Academica Clinceni Liga 1 Universitatea Craiova Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 22:10
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 22:12

Universitatea Craiova s-a impus fără prea mari probleme în meciul cu Academica Clinceni, 3-1. 

Cîmpanu a deschis scorul în minutul 21 al partidei, iar meciul părea să se simplifice pentru echipa lui Reghecampf, însă Robert Ion a profitat de neatenția apărătorilor olteni și a reușit să îl învingă pe Pigliacelli, în minutul 37. 

Același Cîmpanu a reușit însă să mai marcheze o dată și să își ducă echipa în avantaj înainte de pauză. Scorul final al partidei a fost decis de Ionuț Vînă, cu un șut din apropierea punctului cu var, iar Universitatea Craiova a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Botoșani, 45. 

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf de la finalul meciului 

Antrenorul a vorbit la finalul partidei, nemulțumit de momentele în care jucătorii săi nu au fost concentrați, dar și de joc, în sine, pe care l-a catalogat ca fiind slab. Totodată, Reghecampf s-a plâns și de starea gazonului. 

„Nu ar trebui să existe relaxare, dar trebuie să le găsesc câteva circumstanțe: atmosfera, gazonul, foarte prost și denivelat. Dar un meci slab, nu vorbesc de noi, în general. E frustrant să vii să vezi un stadion frumos și când am intrat pe gazon nu îmi venea să cred, teren de câmp. 

E normal, veneau după meciul cu Farul, toți jucătorii noștri visau să marcheze. Am încercat să îi țin concentrați, le-am spus că nu vor mai juca așa cum au făcut-o cu Farul, știam că vor fi mult mai concentrați, nu se mai putea repeta meciul slab făcut cu câteva zile în urmă. 

Cred că au fost câteva faze unde trebuia să marcăm, Cîmpanu de două ori, Markovic cu capul. Au mai fost câteva faze în care jucătorii puteau juca mult mai repede, dar mulțumit pentru cele trei puncte, nu avem niciun accidentat. M-au mulțumit toti, dar dacă mă gândesc la nivelul meciului, să fim realiști, a fost un meci slab, poate doar dacă eram puțin mai concentrați, am fi putut marca. 

Obiectivul nostru, în continuare este să rămânem cât mai sus, aproape de CFR Cluj și FCSB”, a declarat Laurențiu Reghcampf la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!