Banel nu mai rezista in Franta: "Gata, plec, sunt liber de contract!" Dezvaluire in premiera: are salariu 'de Steaua' la Nantes!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 09:11

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Banel Nicolita nu mai suporta situatia de la Nantes. Francezii i-au anuntat pe suporteri ca romanul este accidentat si de aceea nu mai prinde lotul. In realitate, fostul stelist este perfect sanatos si nu intelege de ce e ignorat de antrenor.

"Sunt hotarat sa plec de la Nanates, nu mai este nicio sansa sa semnez un alt angajament cu ei. Sunt liber de contract in vara si am alte perspective."

"Nu sunt accidentat, ma pregatesc cu prima echipa, insa nu sunt folosit. Este decizia antrenorului si nu pot decat sa o respect... Mai este un jucator in aceeasi situatie, la final de contract, care nu este folosit. Am avut o discutie cu presedintele clubului, dar nu am ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste prelungirea contractului.", a declarat Banel Nicolita in ziarul Ring.

Fostul stelist a dezvaluit faptul ca la Nantes castiga un salariu la nivel de Liga I - 200.000 de euro.

"Vad ca prin presa se scrie ca am 400.000 de euro pe an, insa aceasta este suma bruta. Impozitul in Franta este de 47%, deci socotiti voi cu cat raman", a mai spus Nicolita.

Banel Nicolita a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Saint Etienne si este imprumutat pana in vara la Nantes. Romanul nu a prins decat 6 meciuri in campionat in acest sezon.

Ar putea fi o solutie pentru Steaua din vara? (6580 voturi)
 
Da
61.46%
4044 voturi
 
Nu, Steaua are jucatori mai buni pe postul lui
38.54%
2536 voturi
Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies