Liga 1

'Reghe merita mai mult respect! E cel mai bun de la Steaua din ultimii 10 ani!' Declaratia SURPRIZA a lui Contra

Contra e pregatit pentru derby-ul cu Steaua de maine. Nu se gandeste la rezultatul din tur si spune ca Steaua e capabila sa intoarca rezultatul de 1-4.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2017, 10:43
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2017, 10:49

Contra ii ia apararea prietenului Reghecampf, care trece prin momente grele la Steaua. Antrenorul lui Dinamo anunta ca Dinamo va incerca sa marcheze repede in derby-ul din Cupa Ligii.

"Trebuie sa marcam gol, sa-i punem probleme Stelei. Steaua e o echipa foarte buna, cu jucatori foarte buni, cu un antrenor foarte bun. Cu Reghecampf pe banca, Steaua a avut rezultate mari, poate cele mai bune din ultimii 10 ani. Cred ca merita mai mult respect. Cred ca maine vor avea o tresarire de orgoiu, mai ales dupa ce a zis patronul.

Trebuie sa fim atenti, sa speculam greselile lor, avem nevoie de gol. N-am apucat sa discut cu Reghe, am fost foarte ocupati si n-am apucat sa vorbim. E important sa stim sa gestionam avantajul, sa nu intram relaxati. Steaua e echipa buna si poate sa intoarca rezultatul. Alibec e unul dintre cei care pot sa faca diferenta, dar nu singurul!", a spus Contra.

Modifică setările cookies