Reghe l-a SCOS de pe lista UEFA, el primeste 100.000 de euro! Cea mai buna VESTE pentru unul dintre jucatorii Stelei:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 18:50

	Reghe l-a SCOS de pe lista UEFA, el primeste 100.000 de euro! Cea mai buna VESTE pentru unul dintre jucatorii Stelei:

Steaua a stabilit lista UEFA in urma cu cateva saptamani, insa au fost si nemultumiti. Pentru Mihai Radut astazi a aparut si o veste buna.

Este vorba despre banii pe care ii are de luat de la Steaua. Cu un salariu de 12.000 de euro pe luna, Radut a fost oprit de Reghecampf in lotul Stelei si nu va mai fi imprumutat in acest sezon.

Chiar si asa, antrenorul Stelei nu l-a considerat potrivit sa joace pentru Steaua in Liga, asa ca nu l-a trecut pe lista UEFA.

Pana la urma, sotia lui Reghecampf, impresarul Ana Maria Prodan, a spus ca banii pentru castigarea titlului vor merge la toti jucatorii pe care ii impresariaza, de vreme ce au stipulat in contracte acest lucru. Intre ei este si Mihai Radut.

"Toti jucatorii reprezentati de mine au stipulate in contract clauze cu privire la prime individuale pentru castigarea campionatului, inclusiv Mihai Radut", a spus Ana Maria Prodan, pentru Fanatik.

In plus, prima normala este de 100.000 de euro, bani care se luau si daca Steaua ajungea in Liga. Trebuie spus ca Mihai Radut a fost tot sezonul trecut imprumutat la Pandurii, acolo unde s-a remarcat. Chiar si asa, isi va primi banii pentru titlul 24, castigat de Steaua.

Radut are 23 de ani, joaca mijlocas si este cotat de transfermarkt.de la 800.000 de euro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT