Reghe l-a dorit, pretul l-a descurajat! Motivul pentru care Andrei Marc nu a ajuns la Steaua! Ce suma uriasa a cerut Ceahlaul:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 20:45

	Reghe l-a dorit, pretul l-a descurajat! Motivul pentru care Andrei Marc nu a ajuns la Steaua! Ce suma uriasa a cerut Ceahlaul:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua a cautat foarte atent un fundas central dupa plecarea lui Vlad Chiriches, iar una dintre tintele principale ale lui Laurentiu Reghecampf a fost tanarul Andrei Marc, fotbalist al Ceahlaului Piatra Neamt.

Tehnicianul campioanei l-a monitorizat mai multa vreme pe Marc, fiind convins ca acesta ar putea face pasul la o echipa cu pretentiile Stelei.

Potrivit lui Gheorghe Stefan, insa, mutarea a picat din start, stelistii renuntand la ideea de a-l transfera pe fundasul de 20 de ani dupa ce au auzit pretul cerut de Ceahlaul.

"Andrei Marc este un fotbalist tanar, de perspectiva. Astra s-a interesat de el, eu am cerut un milion de euro plus 50% dintr-un viitor transfer, dar pretul li s-a parut prea mare. In doi-trei ani poate sa joace la nationala, e un jucator puternic, are joc de cap. Si cu Steaua am avut o discutie in vara, dar pana la urma au preferat sa-l cumpere pe Varela", a dezvaluit Gheorghe Stefan la DolceSport.

Andrei Marc a ratat astfel ceea ce ar fi putut fi una dintre cele mai surprinzatoare mutari ale Ligii 1, acesta fiind un nume necunoscut la momentul negocierilor, in timp ce pretul sau putea fi unul extrem de ridicat.

Marc a jucat 17 partide oficiale in acest sezon, marcand si un gol.

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies