L-a luat pe Brandan si acum negociaza pentru un atacant din Liga I! Levy explica de ce nu a ajuns Adrian Cristea la echipa lui:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 19:40

	L-a luat pe Brandan si acum negociaza pentru un atacant din Liga I! Levy explica de ce nu a ajuns Adrian Cristea la echipa lui:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Fostul antrenor al Stelei, Roni Levy, l-a adus la Beitar Ierusalim pe Pablo Brandan. Levy ar vrea sa transfere in aceasta iarna si un atacant din Liga I.

"Ma bucur foarte mult ca am reusit sa-l aduc aici pe Brandan. E un fotbalist de care imi place foarte mult si ii respect si personalitatea lui. Beitar e un club mare in Israel si avem nevoie de fotbalisti cu o asemenea experienta."

"Pe Adrian Cristea nu l-am luat pentru ca pe postul pe care poate juca el il am pe Aviram Baruchyan, care e cel mai bun jucator al echipei. Cristea e bun, dar am vazut ca e deja aici in Israel si va juca la Maccabi Petah."

"Suntem in discutii cu clubul Astra pentru a-l aduce pe Ivanovski, insa deocamdata nu ne-am inteles. Dar e adevarat ca il vreau pe Ivanovski", a declarat Levy intr-un interviu in ProSport.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies