Liga 1

Reghe ii raspunde public lui Galca, dupa acuzatiile lansate astazi: "Aceste lucruri nu trebuiau spuse acum!" Ce il anunta 

Intr-o conferinta de presa organizata astazi, Costel Galca l-a acuzat pe fostul medic al Stelei ca a plecat fara sa-si faca treaba.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 18:33
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 18:34

Galca i-a cerut lui Radu Paligora sa ii dea un raport detaliat cu istoricul medical al fiecarui jucator din lotul Stelei. Galca spune ca Radu Paligora nu i-a dat niciun raport si, mai mult, a plecat la Al Hilal.

Laurentiu Reghecampf i-a raspuns lui Costel Galca intr-o interventie telefonica la DigiSport. Fostul antrenor al Stelei sustine responsabilitatea ii apartine exclusiv actualului medic din stafful Stelei:

"Pe mine m-a deranjat ca aceste lucruri trebuiau spuse atunci, nu acum. Eu cred ca s-a referit la atceva. Parerea mea este ca a lasat aceste lucruri doctorului care a venit in locul lui sau doctorul care a venit sa discute cu Paligora despre aceasta situatie."

"Tot ceea ce a avut Radu la Steaua a ramas la club. Nu a avut ce sa faca el cu istoricul medical al jucatorilor. Au ramas in club. Celelalte probleme pe care nu le-a scris Radu sa le clarifice doctorul respectiv. Noi nu am plecat la capatul lumii, exista telefon."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies