Steaua Astra Giurgiu InStat Football LPF Petrolul Ploiesti Superliga

Steaua, Astra si Petrolul "transfera" tehnologie de la Barcelona si Chelsea. Anuntul LPF care poate schimba fotbalul din Romania

Epoca intuitiei s-a terminat in Romania. Fotbalul trebuie sa devina si in Liga, precum e in Spania, Anglia sau Germania, o stiinta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 17:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 17:15

LPF a anuntat astazi pe site-ul oficial ca a semnat un contract de parteneriat cu InStat Football. De acum incolo, toti antrenorii din Liga I vor primi dupa meci cifrele exacte ale echipelor lor, dar si ale fiecarui jucator in parte.

"Specializata in analiza amanuntita a meciurilor, InStat Football va pune la dispozitia cluburilor din Liga I intreaga sa experienta in domeniu, urmand ca la finele fiecarei etape cluburile sa beneficieze de statistici detaliate privind activitatea fiecarui jucator si a echipei in ansamblu."

"Printre datele statistice oferite dupa fiecare meci se regasesc cele referitoare, de exemplu, la pase pregatitoare, pase ofensive, pase defensive, atacuri pozitionale, recuperari in jumatatea adversa, dueluri, mingi pierdute etc.", scrie LPF pe site-ul oficial.

Tehnologia este folosita in prezent de cele mai importante cluburi, dar si nationale ale Europei. Si FRF a semnat un contract similar cu aceeasi firma, in luna aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!