Surpriza in topul spectatorilor din Romania! Steaua, penultima! Cum arata clasamentul:

Surpriza in topul spectatorilor din Romania! Steaua, penultima! Cum arata clasamentul:

►Liga I are un nou lider in topul spectatorilor
►Echipa e nou-promovata, infiintata in 2013
►Steaua ocupa penultimul loc in clasament

Liga I are un nou lider in topul spectatorilor din acest sezon. Steaua a fost liderul acestui clasament in ultimii ani, dar in acest inceput de sezon echipa din Ghencea a fost suspendata in primele etape. 

Liderul in topul spectatorilor din noul sezon este nou-promovata CSU Craiova, echipa infiintata in urma cu un an! Craiova are 11833 de spectatori pe meci si cele mai urmarite doua partide ale sezonului: cu Pandurii si Petrolul, cu cate 14.000 de spectatori pe Ion Oblemenco. CSU Craiova e ultima in schimb in clasamentul din Liga I, cu doar doua puncte castigate pana acum. 

Petrolul ocupa locul 2 in clasamentul celor mai urmarite echipe din acest sezon, cu o medie de 6833 de spectatori pe meci. Dinamo inchide podiumul, cu o medie de 5000 de spectatori pe meci. 

Steaua e pe penultimul loc al clasamentului, cu o medie de 1167 de spectatori. Campioana a inceput suspendata noul sezon dupa mai multe incidente din finalul sezonului trecut. 

Topul spectatorilor din Liga I:

Cele mai urmarite partide

Topul de anul trecut

Citeste si:Liga ICSU Craiova

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies