Reghe a pierdut un titular de la meciul din Cupa: "Stiu exact cum vor juca cei de la Dinamo. Ii batem!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Martie 2016, 15:37

	Reghe a pierdut un titular de la meciul din Cupa: "Stiu exact cum vor juca cei de la Dinamo. Ii batem!"

Laurentiu Reghecampf a aparut la conferinta de presa cu un tricou inscriptionat cu un slogan Nike "No refs. No coaches. No crying" (Fara arbitri. Fara antrenori. Fara lacrimi)

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Titular in meciul de Cupa cu Dinamo, Lucian Filip s-a accidentat si nu va fi in lot pentru partida de duminica. Enache este de asemenea indisponibil - e suspendat.

"Stiu exact cum vor juca cei de la Dinamo. Au anuntat ca vor ataca si m-as bucura sa atace, cautam echipe care sa fie deschise, asa putem juca si noi mai bine. Vom lua anumite masuri pentru momentul in care pierdem mingea, cand trebuie sa luam decizii din scurt."

"Filip a iesit accidentat si nu va fi in lot. Enache e suspendat, dar nu e o noutate. Speram ca cei care vor intra sa se ridice la nivelul unui derby."

"Ne propunem sa castigam fiecare meci. Cred ca am gestionat bine partida de Cupa si sper ca maine sa avem o echipa care va putea, din punct de vedere tehnic, sa faca fata unui asemenea meci. E un meci foarte important, e primul din playoff si e cu Dinamo. As vrea sa nu fie tot 0-0, putem sa castigam.", a spus Reghecampf.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Raportul privind rolul Rusiei în alegerea lui Trump a fost finalizat. Când va fi făcut public
BRAT