Rednic s-a despărțit de 14 jucători, dar și face "shopping" non-stop. Anunțul celor de la UTA

UTA Arad Marko Roganovic Mircea Rednic Superliga Mircea Rednic
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 07:34
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 07:39
Născut pe 21 iunie 1996, muntenegreanul vine de la KF Laçi, din prima ligă albaneză.

UTA Arad a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că l-a transferat pe fundaşul dreapta muntenegrean Marko Roganovic, care a semnat pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Roganovic (27 de ani) vine de la KF Laci, din prima ligă albaneză. Fost internaţional de tineret al ţării sale, Roganovic poate evolua şi în centrul defensivei, dar şi în partea stângă.

  • Mircea Rednic / Sport Pictures.

UTA, al patrulea transfer

A evoluat în carieră pentru Buducnost Podgorica, FK Cetinje şi FK Mladost, în Muntenegru, şi KF Laci, în Albania.

În sezonul precedent a adunat 41 de partide în toate competiţiile, între care şi 4 în preliminariile Europa Conference League.

 

Acesta este al patrulea transfer efectuat de UTA pentru sezonul viitor, după atacantul Godberg Barry Cooper (Chindia Târgovişte), cu dublă cetăţenie, italiană şi ghaneză, Cătălin Carp (FC Ufa) şi Denis Dumitraşcu (Chindia Târgovişte), care pot evolua atât ca fundaşi, cât şi ca mijlocaşi.

UTA s-a despărţit 14 jucători: portarii Dragoş Balauru şi Haralambie Mociu, fundaşii Romario Benzar, Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic şi mijlocaşii Bautista Cascini, Idriz Batha, Roger Junio, Desley Ubbink, Paul Anton, Salvatore Marrone şi Willie Barbosa, atacantul Philip Otele.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!