Rednic, declarații ”marcă înregistrată”: „Încep și eu ca Șumi sau ca Petrescu” 

Mircea Rednic a revenit la Dinamo. Chiar dacă susține că a avut oferte din Belgia și Arabia Saudită, ”Puriul” a ales să revină în ”Ștefan cel Mare”, unde este la al 5-lea mandat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:35
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 18:37

Noul antrenor al lui Dinamo s-a legat, indirect, de foștii antrenori ai echipei cu o comparație între Marius Șumudică, fostul antrenor al CFR-ului, și Dan Petrescu, actualul tehnician al campioanei.

„Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent! Sper să fie de bun augur.

Încep și eu acum ca Șumi, 'nu e lotul meu' sau ca Dan Petrescu, 'nu i-am pregătit eu'. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!”, a spus Rednic. 

Rednic și Șumudică s-au mai ”înțepat” și în trecut

În 2018, Șumudică era antrenor în Arabia Saudită, la Al Shabab, și l-a ironizat pe prietenul Rednic pentru că a plecat de la Al Faisaly. ”S-a întors că nu mergea. I-au zis, du-te, Mircică!”, a spus atunci antrenorul, fost campion al României cu Astra, în 2016.

„Sper să rămân cât mai mult în Arabia Saudită, e foarte greu acolo. Când pierzi un meci, două… praf de mers. L-ați văzut pe Mircea, s-a întors repede. Nu că tiroida, că… s-a întors, că nu mergea. Și i-au zis, du-te Mircică! Că nu te așteaptă nimeni. Probabil asta o să îi spună și lui Șumudică când nu merge treaba”, a spus atunci Șumudică.

Replica lui Rednic nu s-a lăsat așteptată. ”Puriul” i-a amintit lui Șumudică de rezultatele lui Dinamo din 2016, care au ajutat-o pe Astra să câștige titlul în acel an.

"Nu ştiam de ce am atâtea apeluri. Nu mă motivează pe mine ce declară Şumudică. Dar să nu uite că dacă nu erau Mircică şi Dinamo, Şumibet (n.r. aluzie la suspendarea primită de Șumudică pentru pariuri) nu lua niciodată campionatul. Să nu uite asta.

Iar la meciurile alea ale lui, fantastice, ar trebui să-i mulţumească lui Cerniauskas. Că la fiecare meci cu Astra, înainte de meci avea dureri de cap şi de spate. Aşa că, Şumi, rămâneai doar cu pantalonii jos şi pusul în genunchi, dacă nu erau Mircică şi Dinamo. Ce am avut de spus i-am spus acum!", a fost replica de atunci a lui Rednic.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies