„Mircea și Răzvan Lucescu vor prelua Dinamo!” Condiția ca cei doi antrenori să se implice în Ștefan cel Mare 

Razvan Lucescu Dinamo Mircea Lucescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 17:02
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 17:14

Mircea Lucescu este un produs al clubului de fotbal Dinamo. Fostul internațional român a jucat pentru „câini” în perioada 1963-1977, în care a adunat peste 250 de meciuri pentru clubul din Ștefan cel Mare. 

Acesta a condus-o pe Dinamo și din postura de antrenor, între 1985 și 1990, câștigând două Cupe ale României, în 1986 și 1990, și un titlu, în 1990. 

Însă, la începutul lunii octombrie, Lucescu a declarat că dorește să ajute clubul din Ștefan cel Mare, fără a mai oferi alte detalii. 

„O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme!”, declara tehnicianul la începutul lunii octombrie. 

Cu toate acestea, Gheorghe Nițu, patronul Agro Mihăilești, și prieten bun cu antrenorul lui Dynamo Kiev, l-a dat de gol pe Lucescu și a mărturisit când are de gând tehnicianul să se implice la Dinamo. 

Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla.

Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a declarat omul de afaceri pentru playsport

Deocamdată, Mircea Lucescu este pe banca lui Dynamo Kiev, având contract până în 2024. În timp ce Răzvan, fiul său, a revenit la PAOK în vara acestui an, semnând un angajament cu grecii tot până în 2024. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!