Steaua Laurentiu Reghecampf Liga I Liga 1

RECORDUL de vis la care se gandeste Reghe! Steaua are sansa sa intre DEFINITIV in istorie! Planul magic pentru fani:

Steaua e campioana cu trei etape inainte de final in Liga I, dar mai are un obiectiv pana se termina oficial sezonul.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 13:40
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 13:39

Reghecampf a anuntat LIVE la Sport.ro ca are de gand ca Steaua sa faca cel putin 80 de puncte in cele trei etape care au mai ramas de jucat.

CIFRELE

"Vrem sa depasim 80 de puncte anul acesta. Nu stim cum vom petrece, deocamdata avem alte prioritati in momentul de fata. Vreau sa ma bucur cu acesti jucatori minunati, de la numarul 1 pana la numarul 30. Dupa ce vom termina acest sezon vom trage linie si vom vedea ce vom face si din sezonul urmator", a spus antrenorul Stelei la Ora Exacta la Sport.ro.

Steaua are un plan frumos pentru fani: vrea sa bata un record vechi de 16 ani.

In 1998, campioana de astazi castiga titlul cu 80 de puncte, cele mai multe din istoria clubului (diferenta este ca inainte de Revolutie nu se dadeau decat 2 puncte pentru un succes).

Anul acesta, in 31 de partide, Steaua a adunat 74 de puncte, iar in joc mai sunt 9. In total, daca bate in meciurile pe care le mai are pana la final, campioana va bifa 83 de puncte, recordul visat.

Anul trecut, Steaua a cucerit titlul cu 79 de puncte, cele mai multe pentru o castigatoare de Liga I din ultimul deceniu. In plus, ros-albastrii au iesit campioni cu cinci etape inainte de final in sezonul 2012-2013.

Modifică setările cookies