Superliga

PAS perfect la Steaua! Reghe i-a chemat, iar dupa semnatura totul s-a schimbat! Norocul vietii pentru doi stelisti! VIDEO

Un singur regret are Reghe, dupa titlul 25. N-a reusit sa termine campionatul neinvins! Pana acum, Steaua a pierdut doar cu Vaslui, de unde Reghe i-a adus pe Sanmartean si Varela! Cei doi au facut pasul perfect: au venit la Steaua si au iesit campioni!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Mai 2014, 07:30
Data actualizarii: Sambata 10 Mai 2014, 08:40

Inainte sa se bucure de titlu, Varela a fost atacat de un fan al lui U Cluj. Acesta a vrut sa arunce cu un tricou in stelist, dar a alunecat chiar in fata lui. Stelistii au sarit sa-l apere pe Varela!

Suporterul a fost luat pe sus de fortele de ordine.

"E un suporter care e patimas, si-a aruncat steagul sau tricoul ce s-a intamplat, daca scotea cutitul, pistolul, da! Era o drama, nu se accepta asa ceva! N-a fost intentie sa-l bata, din contra, mai agresivi au fost jucatorii Stelei dupa aia!", spune Mihai Teja.

U Cluj risca sa joace cu portile inchise bataliile decisive de la retrogradare!

"Nu poti sa inchizi portile din cauza unui drogat!", tipa fostul stelist, Ducu Ninu, acum la Cluj! Ultima oara, Steaua a avut probleme la Ploiesti, unde un fan a intrat pe teren si l-a pocnit pe Galamaz, care a ajuns la spital.

Modifică setările cookies